APC HandCarwash & Autopoets Centrum

STOFFENBEKLEDING CLEANING

Leder-, stof- of velour: op den duur is de bekleding van uw auto niet schoon meer.

Het interieur van een auto heeft nu eenmaal te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag , geuren…, wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.
De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- en foambehandeling plaats. Middels een shamporel- en foambehandeling zijn wij in staat bijna alle soorten vlekken uit het interieur van een auto te verwijderen.

STOFFENBEKLEDING CLEANING

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Het geheel wordt vervolgens afgewerkt met onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur. Middels onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur wordt het geheel tot in de diepste vezel gereinigd! Met als resultaat een vlekkeloos interieur. Uw auto ondergaat een ware stoombad en is nog nooit zo schoon en fris geweest!

VLEKVERWIJDERING BEKLEDING

Een hardnekkige vlek in uw bekleding of interieur?

Vlekken in de autobekleding verwijderen? Auto interieur reinigen?

U heeft alles al geprobeerd om van die nare vlek af te komen maar niets help? Dan bent u bij APC Hand Carwash & Autopoets Centrum helemaal aan het juiste adres! Wij verwijderen hardnekkige vlekken uit de bekleding van uw auto. Rode wijn, kauwgom of koffie, u kunt, na onze unieke vakkundige behandeling met speciale gepatenteerde producten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen. Uw bekleding ziet er weer als nieuw uit. Onze producten zijn snel droog en milieuvriendelijk. Het resultaat is echt verbluffend! 

Nooit meer een vies interieur?
Met onze bekleding beschermer ook wel bekleding verzegeling genaamd, blijft uw interieur veel langer schoon en krijgt vuil geen kans zich te hechten aan de bekleding en interieur. Middels impregneren van de bekleding en interieur wordt het geheel namelijk vuil- en waterafstotend gemaakt. Gegarandeerd!

Informeer naar de mogelijkheden voor wat betreft uw auto. Vlekken en vuil voorkomen is altijd beter dan genezen.