OVER APC

HANDCARWASH & AUTOPOETS CENTRUM

APC Handcarwash & Autopoets centrum is hét adres in Oosterhout, Breda, Teteringen, Terheijden, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Dongen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Zevenbergen en omstreken. Vandaar dat veel particulieren, autodealers, garagebedrijven, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders gebruik maken van onze diensten.

In heel in deze regio rijden auto’s die door ons zijn gepolijst en gepoetst. APC Handcarwash & Autopoets centrum is het adres om aan te kloppen als u uw voertuig weer perfect in de glas wil hebben. Als bedrijf staan wij dan ook garant voor vakmanschap en ambacht.

Bij ons werken mensen die van hun passie, hun werk hebben gemaakt. APC Handcarwash & Autopoets centrum is een allround autopoets – en handcarwashbedrijf, dat gespecialiseerd is in het reconditioneren / showroom ready maken van:

  • personenauto’s
  • bedrijfswagens
  • caravans en campers
  • motoren

voor zowel het bedrijfsleven als voor de particulieren. Auto’s, bedrijfswagens en caravans zien er weer uit als nieuw, nadat wij deze onder handen hebben genomen. Tevens maken wij uw auto rookvrij en behandelen ook moeilijke gevallen als chemische verontreiniging, verf- of ijzerdeeltjes, doffe lak, lichte krasjes en een muf interieur.

Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd streven wij dan ook naar perfectie en kwaliteit voor uw auto. Wij besteden de beste zorg en aandacht aan uw auto, bedrijfswagen of caravan, zodat deze tot op de laatste detail in showroomstaat kan worden gebracht. Voor alle behandelingen voor zowel interieur als exterieur geldt, dan alleen het beste resultaat goed genoeg is. Hiervoor gebruiken wij de beste middelen die ons ter beschikking staan. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in de vaandel! 

Contact Info

Vragen? Laat het ons weten!

WAAROM APC?