APC HandCarwash & Autopoets Centrum

POLIJSTEN EN WAXEN

Vlekken op uw autolak door vogelpoep of boomhars?

Zonlicht, het weer, de wasstraat (wasstraatkrassen), maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen op uw autolak achter. Door vogeluitwerpselen kan de lak van uw auto beschadigd raken of kan er door de brandende zon een vlek in de lak ontstaan. Of wat te denken van struiken en heggen bij parkeerplaatsen? Ook deze laten hun sporen na op het lak van uw auto. Een deskundige lakbehandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt. Kortom altijd de moeite waard.

POLIJSTEN EN WAXEN

Een polijstbehandeling bij APC Hand Carwash & Autopoets Centrum zorgt voor een strakke laklaag vol in kleur en glimmend eindresultaat.

Lichte krassen opgelopen?
Kleine krassen kunnen namelijk d.m.v. polijsten verwijderd worden. Krasverwijdering of lakherstel uit autolak is specialistisch werk.

In de loop der jaren kunnen autolakken dof worden of verkleuren.
Zonlicht, het weer, de wasstraat (wasstraatkrassen), maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige lakbehandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt. Autopoetsen is alijd de moeite waard.

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van al het vuil en vet ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. De specialisten van APC Hand Carwash & Autopoets Centrum reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.